Pohjalaiset Perusbileet Vaasassa

Pohjalaisissa Perusbileissä otettiin ilo irti!

Vaasan Perussuomalaisten järjestämä ensimmäinen Perusbiletapahtuma marraskuussa WsArenalla oli menestys.

Perusbileissä otettiin ilo irti, eikä illan päätyttyä nähty ensimmäistäkään myrtynyttä naamaa. Tapahtuma oli tarkoitettu kaikille Pohjanmaan maakuntien Perussuomalaisille sekä perussuomalaismielisille.

Pohjalaiset Perusbileet vetivätkin väkeä Vaasaan ympäri Etelä- ja Keski-Pohjanmaata.

– Tapahtuma onnistui erinomaisesti ja tällaista tapahtumaa kannattaa jatkossakin viritellä muuallekin. Ideaa saa vapaasti lainata, naurahti Jukka Mäkynen, yksi tapahtuman organisaattoreista.

Mäkynen kertoi, että eräs Pohjalaisten Perusbileiden järjestämisen perimmäisenä tarkoituksena oli se, että maakuntien perussuomalaiset oppisivat tuntemaan toisensa paremmin.

– Tässä myös onnistuttiin. Olimme parasta seuraa toisillemme.

Yhdessäolon ja seurustelun lisäksi illan ohjelmassa oli mm. peruskaraokea ja livemusaa, ja tässä tapauksessa tietysti suomirokkia, jota esittivät Markku Keho ja Warapatruunat. Illan tähtivieraaksi oli saapunut puolueen 2. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Teuvo Hakkarainen, joka tykästyi menoon niin, että ilmoitti harkitsevansa muuttoa Pohjanmaalle.

Juha Rantala

Pohjalaiset Perusbileet WsArenalla oli menestys. Illan kuluessa osa bilettäjistä ehti myös perinteiseen joukkuekuvaan. Hyvä me! – Kuva: Juha Rantala

Markku Keho ja Warapatruunat esittivät Pohjalaisissa Perusbileissä ammattitaidolla suomirokkia. – Kuva: Juha Rantala

Ensimmäiset Pohjalaiset Perusbileet oli menestys. Väkeä riitti ympäri Pohjanmaata. – Kuva: Matti Sorvari

Kirjoitettu 5.11.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa