Sinipuna ei tuo kaivattua muutosta

Sanna Marinin johtama punavihreä hallitus kepulla kuorrutettuna on oikea hallituksen irvikuva! Tuhoisampaa kokoonpanoa tuskin Suomen itsenäisyyden historiasta löytyy. Miltei kaikki yhteiskunnan peruspilarit on romutettu vihreän siirtymän ja tulonsiirtojen alttarilla. Holtiton taloudenhoito, velkarahalla mässäily ja verovarojen kylväminen ulkomaille on ajanut Suomen täydelliseen taloudelliseen ahdinkoon. Meidän verovarat eivät enää riitä ylläpitämään pohjoismaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Eduskuntavaaleissa tarvitaan nyt täydellistä suunnan muutosta!

Hallituspohja ratkaisee

Maaseudun Tulevaisuuden teettämän kyselyn perusteella suomalaisten suosikki hallituspariksi olisi kokoomuksen ja SDP:n ympärille rakentuva sinipunahallitus. Tämä tarkoittaa sitä, että sama maailman halaaminen jatkuu eikä suomalaisten etu olisi ensisijalla. Jos tähän hallituspohjaan lisättäisiin vihreät ja vasemmistoliitto, se olisi Suomelle katastrofi tässä taloustilanteessa.

MT:n kyselyn perusteella toiseksi suosituin hallituspohja olisi kokoomuksen ja perussuomalaisten yhdistelmä. Kansa toivoo selvästi oikeistolaisempaa politiikkaa Suomeen, eikä mikään ihme! Punavihreä politiikka on näyttänyt, mihin se kykenee ja millaisessa tilassa Suomi on nyt verrokkimaihin verrattuna, joilla on ollut samat koronarajoitukset ja Ukrainan sodan vaikutukset.

Kokoomus on siirtynyt vasemmalle ja vihertynyt

Oikeistolaisena pidetty kokoomus ei ole enää aikoihin ollut “kodin, uskonnon ja isänmaan” asialla. Kuten Jussi Halla-aho totesi, kokoomus ajaa kaksilla rattailla, eikä yhtenäistä linjaa ole. Varsinkin isänmaallisuus koetaan nykyään kokoomuksessa uhaksi puolueen maineelle. Globalismi, sukupuolihömppä ja ilmastohysteria ovat tunkeutuneet puolueen viralliseen linjaan, eikä faktatiedot paina niin paljon kuin mielikuvat. Wille Rydmanin tapaus osoitti tämän selvästi, kun hänet erotettiin ajojahdin ja tekaistujen syytösten vuoksi eduskuntaryhmästä. Syytteistä luopuminen ei muuttanut kokoomuksen kantaa, vaan Rydman joutaa mennä, olivat faktat mitä tahansa. Willellä oli selvästikin liian perussuomalaisia ajatuksia, jotka eivät sopineen puolueen linjaan tai imagoon. Rydman on kuitenkin älykäs mies ja teki oikean ratkaisun liittyessään perussuomalaisiin.

Johtokaksikko Mykkänen ja Orpo vievät kokoomusta suuntaan, mikä ei ole enää rehellistä oikeistolaista politiikkaa. Jo Jyrki Kataisen ja Taru Tujusen kaudella kokoomuksesta tuli puolue, jolle mielikuvat olivat kaikki kaikessa ja tosiasiat joko toissijaisia tai kokonaan vailla merkitystä – kuten Wille Rydman tykittää nettisivuillaan. Julkisuuspisteiden toivossa tehdään vaikka vasemmistopolitiikkaa, jos se vain kasvattaa suosiota. Tämän osoitti selvästi äänestys EU:n tukipaketista, jossa kokoomus äänesti tyhjää, kun vastuuta ei uskallettu ottaa. EU:n tavoitteet näyttävät olevan kokoomukselle tie, totuus ja elämäntapa, jota ei voi kritisoida.

Olemme väistämättä muutoksen edessä

Suomi elää nyt vaikeinta aikaa, mitä sotien jälkeen on koettu. Inflaatio, velkaantumiskierre, elinkustannusten nousu, terveydenhuollon kriisi, koulujen pisatulosten heikentyminen, teollisuuden pako ulkomaille ja omavaraisuutemme heikkeneminen ovat rapauttaneet hyvinvointivaltiomme. Samanlaiseen punavihreään hölmöilyyn ja saamattomuuteen ei seuraavalla hallituksella ole enää varaa! Nyt täytyy ajatella omaa etua, Suomea ja suomalaisia. Asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen ja velkakierre on pysäytettävä. Enää ei ideologia voi hallita järkevää päätöksentekoa. Perussuomalainen politiikka on ainoa toivo, millä Suomi saadaan pelastettua.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa