Kaskisten Perussuomalaiset ry.

Kaskisten Perussuomalaiset on ahkerasti toimiva yhdistys. Yhdistyksemme on perustettu 25.2.2012, joten 10 vuotta on tehty perussuomalaista politiikkaa Kaskisissa. Ensimmäisissä vaaleissa saimme kolme valtuustopaikkaa, seuraavissa vaaleissa 2 ja viime vaaleissa tuplasimme ja saimme neljä valtuutettua. Suunta on ylöspäin. Valtuustossamme on 17 paikkaa. Olemme tällä hetkellä RKP:n ja SDP:n jälkeen kolmanneksi suurin puolue. Jälkeemme tulevat Kokoomus ja Vasemmisto.

Pidämme jäseniemme kanssa tupailtoja kuukausittain, nyt toki koronapandemia on sitä kuitenkin vähentänyt, mutta pyrimme jatkamaan niitä heti kun tilanne tasaantuu. Osallistumme joka vuosi Kaskisten Kevätmarkkinoille toukokuussa ja Silakkamarkkinoille lokakuussa. Markkinoilla myymme makkaraa, kahvia ja arpoja. Näin pidämme yhdistyksen taloutta kunnossa. Keskustelemme ihmisten kanssa päivänpolttavista asioista. Jaamme myös mainoksia. Teltallamme tapaa olla ajoittain ruuhkaa.

Pidämme muutenkin jatkuvasti yhteyttä jäsenistömme kanssa ja erityisesti kaikkien jotka ovat jossain luottamustehtävässä. Whatsapp -ryhmissä viestit vaihtuvat päivittäin ja tieto siirtyy kaikille. Valtuuston, hallituksen ja lautakuntien asioita käydään läpi porukalla ja tehdään hyviä päätöksiä. Tärkein asia on meille Kaskisten ja sen asukkaiden hyvinvointi.

Kaskisten yhdistyksen kotisivu>>


Kaskisten perussuomalaisia kuntavaaliehdokkaita.


Kaskisten Silakkamarkkinoilla kävi hurjasti väkeä. Perussuomalaiset olivat paikalla ainoana puolueena, ja se kyllä huomattiin. Perussuomalaisia aktiiveja oli saapunut Kaskisiin ympäri piiriä. Kaskisten Perussuomalaisten telttaosasto oli markkinoiden aikana suosittu pysähtymispaikka.