Lapualla kampanjoitiin hyvillä mielin

Lapuan perussuomalaisten toritapahtuma pyhäinmiestenpäivänä toi paljon positiivista palautetta perussuomalaisille.
Vaalitorilla oli mukana niin eduskuntavaaliehdokkaita (Jukka Kangasniemi, Päivi Karppi, Jukka Mäkynen, Micael Westerholm) kuin paikallisia seurakuntavaaliehdokkaitakin (Tero Juupajärvi, Suvi Syrjälä, Riitta Kangasluoma, Martti Kupari).
– Eihän tästä voi kun antaa täydet pinnat lapualaisten aktiivisuudelle. Hyvä tunnelma ja positiivinen mieli tarttuivat kaikkiin kävijöihin. Perussuomalaisuus puree näköjään erinomaisesti myös täällä. Tällainen paikallinen tapahtuma, jossa esittäytyivät niin lapualaiset seurakuntavaaliehdokkaat kuin piirin eduskuntavaaliehdokkaatkin toimi hyvin. Lapualla oli hyvä tilaisuus vaihtaa paikkakuntalaisten kanssa ajatuksia päivän politiikasta, sanoi alajärveläinen eduskuntavaaliehdokas Jukka Kangastie.
Paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Tero Juupajärvi oli myös näkemäänsä tyytyväinen.
– Kyllä meillä on vakaa tarkoitus jatkaa näitä toritapahtumia, vaikka meillä ei nyt omaa eduskuntavaaliehdokasta olekaan. Olemme mukana pönkittämässä perussuomalaisten voittoa kevään vaaleissa. Seurakuntavaaliehdokkaillemme tällainen äänestäjien tapaaminen palveli myös hyvin heidän kampanjointiaan.
Ja mikäs tuossa kampanjoidessa kauniin loppusyksyisen sään suosiessa tapahtumaa. Makkara maistui ja ihmisillä oli hyvä mieli.

Juha Rantala


Lapuan Perussuomalaisten seurakuntavaaliehdokkaat Tero Juupajärvi, Riitta Kangasluoma, Suvi Syrjälä ja Martti Kupari esittäytyivät Lapualla äänestäjilleen. – Kuva: Juha Rantala

Perussuomalaisten Vaasan vaalipiirin kansanedustajaehdokkaista Lapuan torilla kävivät kansalaisia moikkaamassa Jukka Mäkynen, Päivi Karppi, Micael Westerholm ja Jukka Kangastie. – Kuva: Juha Rantala

Kirjoitettu 19.11.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa