Laura Huhtasaaren vierailu Etelä-Pohjanmaalla

Laura Huhtasaari valloitti Etelä-Pohjanmaan

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren kauan odotettu Etelä-Pohjanmaalle suuntautunut vierailu toteutui vihdoin maanantaina 15. tammikuuta. Hyisen ilman vastapainoksi Huhtasaaren välitön esiintyminen ja rohkaiseva sanoma sulatti välittömästi kuulijat. Vaikka maanantai ei välttämättä ollut vierailun kannalta aivan se paras viikonpäivä, niin siitä huolimatta Lauran vierailu sai kansan liikkeelle.

Huhtasaari aloitti kampanjakiertueensa Vaasasta, josta matka jatkui Kauhavalle, Lapualle, Seinäjoelle ja lopulta Alavudelle. Paikalliset yhdistykset olivat tehneet erinomaista työtä järjestelyjen eteen, ja siitä Laura antoi lämpimät kiitokset.

– Kun tulee Pohjanmaalle, niin tulee kuin kotiinsa. Täällä ovat suomalaiset arvot kohdallaan, kehui Huhtasaari kuulijoitaan.

Huhtasaaren poliittinen sanoma upposi myös erinomaisesti pohjalaiseen kuulijakuntaan.

– Suomi takaisin tarkoittaa kampanjassani sitä, että Suomi on meille maailman tärkein maa. Olemme ylpeitä maastamme ja siksi isänmaallisuus on meille hyve. Suomi takaisin tarkoittaa myös, että meillä pitää olla taloudellinen, moraalinen ja kulttuurinen oikeus huolehtia ensin omista kansalaisistamme ja näiden tarpeista. Eikä meidän tarvitse pyytää tätä oikeutta anteeksi. Maailma olisi paljon parempi paikka, mikäli kaikki valtiot tekisivät näin, tiivisti Huhtasaari.

Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Jukka Mäkynen piti Huhtasaaren vaalikiertuetta onnistuneena ja valitti sitä, että ajanpuutteen vuoksi jokaisella paikkakunnalla piirin alueella ei pystytty nyt käymään.

– Iso kiitos tapahtumia järjestäneille yhdistyksille. Homma toimi erinomaisen hyvin kaikilla paikkakunnilla ja väkeä oli kiitettävästi liikkeellä. Myös Lauran kanssa käydyt kahdenkeskiset keskustelut olivat paljon antavia ja vahvistivat käsitystäni siitä, että juuri Huhtasaari olisi paras vaihtoehto johtamaan Suomea presidenttinä.

Teksti: Juha Rantala
Kuvat: Inga Petäjäniemi

Laura Huhtasaari kampanjoi Lapualla.

– Suomi on meille maailman tärkein maa, oli Huhtasaaren viesti eteläpohjalaisille.

Alavuden paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Yrjö Paukkunen oli paikallisine aktiiveineen järjestänyt Alavudelle Laura Huhtasaarelle upean vaali-illan.

Kirjoitettu 15.1.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa