Perussuomalaiset mukana Laihian joulun avauksessa

Laihialla vietettiin joulun avajaisia lauantaina 4. joulukuuta pikkupakkasessa ja auringonpaisteessa. Ihmisiä oli sangen mukavasti liikkeellä ja paikalla olivat, kerran kun joulun avajaisista on kyse, niin myös tietysti joulupukki poroineen. Tapahtuma oli samalla Laihian perussuomalaisille myös aluevaalitilaisuus, johon oli saapunut aktiiveja paitsi omasta takaa niin myös Vaasasta.
– Olipa mukava ja piristävä tapahtuma. Ihmiset tykkäsivät ilmapiiristä, eikä ketään tuntunut haittaavan sekään, että olimme ainoana puolueena paikalla. Päinvastoin, makkara maistui, lukemista riitti aina kotiakin vietäväksi ja jäipä aikaa keskustella hieman päivän politiikastakin, summasi Laihian perussuomalaisten aluevaalitapahtumaa paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Piia Riiki.
Aluevaaliehdokas ja Laihian kunnanvaltuutettu Tero Frondelius piti myös tilaisuutta kaikin puolin onnistuneena, mutta samalla hieman ihmetteli aluevaalien ajankohtaa.
– Paljon on keskusteltu aluevaalien mahdollisesta alhaisesta äänestysaktiivisuudesta. Intoa ei kyllä yhtään näihin vaaleihin lisää ajankohta. Ehdokkaiden numerot saadaan aatonaattona ja näköjään se tietää sitä, että useilla joulun aika menee vaalitöiden merkeissä lehtiä, esitteitä ja muuta vaalimateriaalia tehdessä. Tällainen kiire ei kyllä tiedä hyvää. Sote-asioiden valmistelut tuntuvat olevan tällaiseen uudistukseen pahasti kesken, kritisoi Frondelius.
Tätä kirjoitettaessa Laihian perussuomalaiset asettavat aluevaaleihin viisi ehdokasta.

Juha Rantala

 


Laihian joulun avauksessa olivat myös perussuomalaiset ainoana puolueena hyvin esillä omassa aluevaalitilaisuudessaan. Perussuomalaiset Timo Riiki, Asko Salminen, Piia Riiki, Esa Kannelmaa, Tero Frondelius, Kurt Silorinne, Lauri Karppi ja Päivi Karppi hymyilevät kilpaa auringon kanssa. – Kuva: Juha Rantala

Kirjoitettu 8.12.2021

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa