Perussuomalaiset saivat väen liikkeelle Vaasassa

Helmikuinen lauantaipäivä Vaasassa. Pari astetta plussan puolella. Sataa. Välillä vettä, välillä räntää. Hyvä, että eteensä näkee.
Eipä taida olla tänään väkeä liikkeellä. Mutta kun lehdessä oli ilmoitus ja perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio on tulossa Turusta Vaasaan vierailulle, niin eihän tässä porukalle voi pettymystäkään tuottaa. Tuli sitten väkeä tai ei…
Muutaman vaasalaisaktiivin huoli oli aivan turhaa! Kun osasto oli pystyssä ja grilli kuumana, niin Vaasassakin saatiin kokea se, että puheet perussuomalaisten kannatuksen kasvusta eivät ole turhaa sanahelinää.
– Tällaista väenpaljoutta emme osanneet odottaa. Parin tunnin aikana perussuomalaisten teltalla kävi yli kolmattasataa kävijää ja tunnelma oli sen mukaista. Moni tuli suoraan sanomaan, etteivät ole ennen perussuomalaisia äänestäneet, mutta nyt heillä on mennyt usko kaikkien muiden puolueiden tekemisiin. Osa ihmisistä oli suorastaan raivona sille, mitä Suomessa tapahtuu meidän vanhuksille, syrjäytyneille ja työttömille sekä ihmeteltiin joukolla hallituksen ja onnettoman ja kaksinaamaisen mediamme välinpitämättömyyttä. Hallitus siunaa suoranaisen heitteillejätön ja suvaitsevainen mediamme vaikenee, eikä uskalla kertoa mm. Vaasassa tapahtuneista maahanmuuttajien hirvittävistä rikoksista, ihmettelee Vaasan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja ja Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin vaalipäällikkö Juha Rantala.
Vaasan torilla oli paikallisaktiivien lisäksi suuri joukko Vaasan vaalipiirin eduskuntavaaliehdokkaita ja paikalle tullut kansanedustaja Ville Tavio piti näkemästään.
– Perussuomalaiset ovat todellakin saaneet Vaasassa väen liikkeelle. Tällainen väkimäärä ja erinomainen ilmapiiri lupaa vaaleja ajatellen hyvää.
Toritapahtumasta perussuomalaiset siirtyivät paikallisen seurakunnan tiloihin, jossa Ville Tavio antoi vielä evästyksiä vaaleja silmälläpitäen.
– Ei ihme, että suomalaisilla alkaa mitta olemaan täynnä. Pääministeri Sipilä ostaa sadantonnin Teslan, lentokoneen ja kutsuu tänne 40 000 pakolaista. Samaan aikaan yhä useammat nuoret kärsivät mielenterveysongelmista, vanhukset, sairaat ja syrjäytyneet jätetään heitteille ja maan sisäinen turvallisuus heikkenee. Hyvinvointi-Suomi natisee liitoksistaan. Toisaalta vihervasemmisto on menettänyt todellisuudentajunsa harhaisella ilmastopolitiikallaan. Ainoa todellinen vaihtoehto kaikelle tälle on perussuomalainen politiikka, jonka ytimenä on Suomi ja suomalaiset.
Eduskuntavaaleissa on siis mahdollisuus muuttaa Suomen suuntaa!

Samuel Martin

 


Perussuomalaisuus on kovassa kurssissa Vaasassa. Räntäsateesta huolimatta perussuomalaisten vaalitilaisuus houkutteli paikalle lähes nelisensataa kävijää, eikä ihme, että ps-teltalla oli tunnelma korkealla. – Kuva: Juha Rantala

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio osallistui toritilaisuuden jälkeen Vaasan Perussuomalaisten järjestämään vaali- ja keskustelutilaisuuteen Vaasan Keidas-seurakunnan tiloissa, joissa hän toi vielä puolueen evästyksiä vaalityöhön ja piti poliittisen tilannekatsauksen. Ja sen jälkeenhän oli taas aika kokoontua yhteiskuvaan. – Kuva: Juha Rantala

Kirjoitettu 27.2.2019

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa