Piia Riiki valittiin Laihian Perussuomalaisten johtoon

DSC_0005 (1)

Piia Riiki – Kuva: Juha Rantala

31-vuotias myynnin ammattilainen Piia Riiki valittiin Laihian Perussuomalaisten syyskokouksessa yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2017. Yhdistyksen hallitukseen ensi vuodeksi valittiin (suluissa henkilökohtaiset varajäsenet) Pentti Kananoja (Merja Ujanen), Pasi Laakso (Asko Koivisto), Jukka Jänisoja (Asko Perälä), Asko Salminen (Sirkka Keko), Jyrki Pihlajamaa (Samuli Vainionpää), Heikki Latva-Nikkola (Veikko Kivioja). Sihteeriksi valittiin Merja Ujanen.

Piirikokousedustajiksi ja varajäseniksi valittiin hallituksen varsinaiset jäsenet ja varajäsenet täydennettynä Piia Riikillä (varalla Eveliina Salminen).

Etelä-Pohjanmaan piirihallituksen jäseneksi ensi vuodeksi valittiin Asko Salminen ja varalle Piia Riiki.

Laihian Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja Piia Riiki totesi ensi kevään kuntavaalien olevan yhdistykselle kova ponnistus, jonka eteen tullaan tekemään tosissaan töitä.

– Ehdokasasettelu on käynnissä ja sitä tehdään niin pitkälle kuin on tarpeen, että yhdistys saisi vaaleihin mahdollisimman kattavan ja edustavan listan. Myös kuntavaalitapahtumia tullaan järjestämään aina vaaleihin saakka, kertaa nuorta naisenergiaa yhdistyksen työhön tuova Piia Riiki.

Laihian Perussuomalaisten syyskokouksessa oli läsnä myös Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin vaalipäällikkö Juha Rantala.
DSC_0004 (1)
Laihian Perussuomalaisten syyskokouksessa todettiin kuntavaalien olevan yhdistykselle ensi vuonna suuri ponnistus. Ehdokasasettelu on käynnissä ja kuntavaalitapahtumia järjestetään aivan vaaleihin saakka. – Kuva: Juha Rantala

 

Kirjoitettu 14.11.2016

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa